Home » Lumea digitală » Cât costă să schimbi ecranul unui telefon iPhone XS sau Galaxy S9

Cât costă să schimbi ecranul unui telefon iPhone XS sau Galaxy S9

Publicat: 30.10.2018
Ai scăpat telefonul pe jos? Iată cât costă să schimbi ecranul unui smartphone de ultimă generaţie, dacă l-ai stricat din vina ta.
Cu excepţia cazurilor „fericite” în care ai încheiat o poliţă de asigurare pentru smartphone, garanţia nu acoperă şi neglijenţa. Asta înseamnă că fie rişti şi încerci o reparaţie într-un centru de service neautorizat de producător, sau plăteşti „gras” pentru înlocuirea ecranului spart în afara garanţiei.
 
Chiar dacă nu este cea mai scumpă componentă la un smartphone, costul înlocuirii ecranului poate ajunge la un sfert din preţul de nou al telefonului. Si când tocmai obţinut la abonament un smartphone care te-ar fi costat 1000 euro la pachet retail, perspectiva de a veni cu „banii jos” pentru o reparaţie costisitoare nu e deloc încurajatoare.
 
Ca fapt divers, cea mai scumpă notă de plată o poate încasa un utilizator iPhone XR care şi-a scăpat telefonul pe jos, spărgând carcasa acestuia confecţionată din sticlă – 399 dolari. Pentru „norocoşii” care au spart doar ecranul, înlocuirea acestuia costă 199 dolari.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase