Home » Natură » Un post de poliţie din Paris, închis din cauza unei invazii de purici

Un post de poliţie din Paris, închis din cauza unei invazii de purici

Un post de poliţie din Paris, închis din cauza unei invazii de purici
Publicat: 07.05.2019
Un post de poliţie din nord-estul oraşului Paris a fost închis după ce a fost invadat de purici, potrivit unui sindicat al angajaţilor din domeniu, care a calificat condiţiile de lucru din clădire drept "intolerabile", informează The Guardian, citat de Mediafax.

„Postul de poliţie rămâne închis până la noi ordine!”, se arată în anunţul afişat pe uşa clădirii situate în arondismentul al 19-lea al capitalei franceze.

Sindicatul poliţiştilor a transmis într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter că acel sediu se confruntă cu „o invazie de purici”, ceea ce face „intolerabile, de mai multe zile, condiţiile de lucru”.

În ciuda unor eforturi de a controla problema, apărută în urmă cu aproximativ trei săptămâni, aceasta s-a agravat joi, mai mulţi ofiţeri fiind muşcaţi de purici, potrivit radioului France Bleu Paris.

Unii ofiţeri au dus purici şi acasă, a declarat Emmanuel Cravello, un reprezentant al sindicatului, pentru postul de radio.

Reprezentanţii sindicatului se vor întâlni, luni, cu ministrul francez Afacerilor Interne, Christophe Castaner, pentru a discuta despre sănătatea angajaţilor serviciilor de urgenţe.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase