Prima pagină Timp Liber

Best of (Octombrie)

Redactia Descopera.ro | 10.26.2007 | ● Vizualizări: 154

Descopera.ro recomanda "best of": Carte, Internet, Film, TV

CARTE
Editura pariziana La Martinère a publicat o carte a cartilor despre nuduri. Alessandro Bertolotti, autorul, colectioneaza elogii livresti ale nuditatii de 30 de ani. Acum, in Le Livre des Nus, le-a organizat ca pe o istorie a cliseelor despre corpul uman dezbracat, de la cele academice la cele mai fara perdea.

INTERNET
Barfele prolifereaza pe Internet. Zilnic se ivesc site-uri cu barfe vechi sau noi, care de care mai colorate si cu poze mai frumoase. Pe www.wampoon.com gasiti, de la nou­tatile zilei cu miros de zvon, la trivia, in­formatii cu top-tanul despre celebritati. Ca sa ajungeti la personalitatea care va intereseaza, aveti si o lista alfabetica. Or­ganizata, ca la fetele de pe Centura, dupa numele mic.

FILM
Ultima pelicula semnata de Neil Jordan o infatiseaza pe Jodie Foster in rolul de rea­lizatoare (Erica Bain) a emisiunii ra­dio­fo­nice Street Walk. Ziua alearga prin NY in cautarea unor povestiri cu miez, seara se refugiaza in bratele prietenului ei. In tim­pul unei plimbari nocturne, cuplul este agresat. Iubitul Ericai moare, iar ea este grav ranita. Prada angoasei, incepe sa-si faca singura dreptate.

TV
Filmat la Cannes, la Paris si la locul acci­den­tului, documentarul Diana, ultimele zile ale unei printese, realizat de TF 1, istoriseste raporturile dintre lady Di si Dodi al-Fayed si risipeste prejudecatile: „Diana nu era indragostita de Dodi; i-a acceptat invitatia de a petrece vacanta impreuna doar ca sa-l faca gelos pe barbatul pe care-l iubea cu adevarat, doctorul Hasnat Khan.”
 MULTIMEDIA Karen Dalton este tulburatoarea inter­preta americana care ii smulgea lacrimi lui Bob Dylan, atunci cand incepea sa cante. Megaphone Music a scos pe piata doua CD-uri care contin 21 de cantece ale remar­ca­bilei cantarete, inregistrate in 1962. Pe vremea aceea, Karen locuia intr-o casuta in varful muntelui si nu-si incepuse coborarea in infernul drogurilor.
Tag-uri: Carte | Internet | Film | TV