Prima pagină Timp Liber

(P) Scanerul Pharmanex BioPhotonic - un instrument unic

Redactia Descopera.ro | 06.02.2014 | ● Vizualizări: 4958

Scanerul BioPhotonic este un instrument unic care măsoară în mod neinvaziv nivelul carotenoidelor din ţesutul pielii, folosind ştiinţa de mult acceptată a spectroscopiei Raman. Prin plasarea palmei în faţa luminii albastre, sigure şi cu o energie scăzută a Scanerului, vei obţine în câteva secunde o citire ce reflectă nivelul carotenoidelor din pielea ta – Scorul Carotenoid al Pielii (SCS).

Carotenoidele sunt pigmenţi organici care se găsesc în fructe şi legume şi care le confera acestora culoarea roşie, portocalie sau galbenă. Cu cât consumi mai multe fructe şi legume colorate, cu atât mai multe carotenoide furnizezi organismului. Pentru ca o dieta zilnica bogata in fructe si legume nu este intotdeauna la indemana, un supliment cu carotenoide poate fi o solutie confortabila pentru asigurarea consumului adecvat de carotenoide.
 
BioPhotonic se bazează pe ştiinţă. Scanerul foloseşte tehnologia spectroscopiei Raman, o tehnologie ce i-a adus descoperitorului său Premiul Nobel pentru Fizică. Aceasta a fost adaptată pentru măsurări biologice şi este totodată o disciplină susţinută de ani de cercetare.
 
Nu Skin® a câştigat Premiul American Business din 2005 pentru „Compania cea mai Inovativă”, în semn de recunoaştere a scanerului BioPhotonic.
 
Pharmanex este proprietarul exclusiv al Scanerului BioPhotonic, care este totodată brevetat. Scanerul poate fi închiriat doar distribuitorilor independenţi ai Nu Skin® şi nu poate fi vândut.
 
Pentru mai multe informaţii, viziteaza www.nuskin.com şi contacteaza un distribuitor independent al Nu Skin local.
 
Tag-uri: BioPhotonic