Prima pagină Timp Liber

Hot sites

Redactia Descopera.ro | 04.14.2008 | ● Vizualizări: 25
Hot sites     internet, hot sites + zoom
Galerie foto (1)

Cu o reteta toti suntem datori...

Cu o punga de covrigei in mana, puteti consulta www.recipespin.com fara sa riscati perforatii gastrice. Este o foarte serioasa sursa de retete multinationale si o fereastra spre reverii gurmande. Unealta de cautare are atat jaloane tematice (retete pentru carne de porc, de pui, de peste, dar si drinks si appetizers), cat si etnico-regionale. Nu am gasit un locsor care sa laude sarmalele, mititeii si tochitura, deci o zona clar romaneasca, insa, cum site-ul are posibilitatea sa va gazduiasca propriile retete, puteti sa va puneti poalele-n brau si sa le trantiti niste geniale preparate autohtone.

Reverii macabre

www.nfhpropaganda.com este ca un clondir cu ceata. Nu intelegi ce vrea, ce crede si unde bate nici dupa ce strabati tot labirintul (la propriu) de imagini pe care ti le ofera. Dupa ce spargi fiola, nici nu mai ai nevoie de raspunsuri: starea pe care ti-o creeaza e atat de neguroasa, incat ajungi sa tanjesti dupa o zi cu bruma in Irlanda. Webmaster-ul este fotograf profesionist si a avut in proiect animarea unor imagini – altele decat cele pe care le realizeaza de obicei in activitatea lui cotidiana. Monster X, colaboratorul fotografului, s-a ocupat de sunete si de muzica (terifiante!), pe care le-a lipit peste imaginile unor locuri stranii si angoasante.

Scripta volant

In randul placerilor interzise, mazgalitul, artistic sau nu, al peretilor se afla pe unul dintre locurile fruntase. Iata de ce generatorul de graffiti www.graffiticreator.net este un succedaneu glorios care poate fi incercat la birou si care va poate oferi incredibil de voluptuoase momente de defulare. Desigur, e excelent si pentru grafferi, care pot gasi aici modele de fonturi si de combinatii cromatice. Luati un cuvant, de pilda numele iubitei/iubitului care tocmai v-a parait, tastati-l in casuta alocata si, imediat, va apa¬rea pe ecran, mare, numele graficat al ipochimenului.
Nu e sangeroasa, dar tot razbunare se cheama!
Tag-uri: internet | hot sites