Prima pagină Timp Liber

(P)

Redactia Descopera.ro | 03.14.2011 | ● Vizualizări: 11
(P) Formare profesionala in piata de capital cu fonduri europene     advertorial, asociatia brokerilor + zoom
Galerie foto (1)

Formare profesionala in piata de capital cu fonduri europene

Selecţia grupului ţintă


Asociatia Brokerilor informeaza ca in perioada februarie - martie 2011 persoanele angajate in domeniul valorilor mobiliare isi pot exprima intentia de participare la cursurile si seminariile organizate in cadrul Proiectului de formare profesionala, "Imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare".

Cursurile vor fi gratuite, iar unele dintre acestea vor fi considerate ca si program de formare profesionala continua, conform Regulamentului CNVM nr.12/2010.

Orice persoana care doreste sa se inscrie in programul de cursuri, va trebui sa completeze un Chestionar on line de sondare a interesului grupului tinta, care poate fi accesat urmand link-ul http://193.230.158.4/content/chestionar-de-identificare-grupului-tinta de pe website-ul www.asociatiabrokerilor.ro. Ulterior, persoanele interesate vor fi contactate pentru inscriere.

Numarul locurilor in cadrul cursurilor si seminariilor este limitat, optiunile fiind luate in consideratie in ordinea completarii chestionarului online.

Cursurile si seminariile incluse in proiect se vor desfasura in opt orase din tara : Bucuresti, Constanta, Brasov,Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Iasi si Craiova si vizeaza teme cum ar fi: planificarea vanzarii, tehnici de negocire, management financiar si de risc al investitiilor,management resurse umane, comunicare, leadreship, produse de investitii folosite in alte state UE, conditii si tehnici de implementare in Romania, tendinte in cadrul legislativ european privind piata de capital etc.

Informatii suplimentare despre proiect puteti obtine conform datelor de mai jos :
Date de contact:
Ingrid Zamfir
Expert Promovare
Asociatia Brokerilor
Tel: 021-317.99.35; Fax:021.317.99.34; E-mail:ingrid.zamfir@asociatiabrokerilor.ro www.asociatiabrokerilor.ro