Prima pagină Timp Liber

Porneste in goana dupa aur, descopera indiciile si castiga!

Redactia Descopera.ro | 04.05.2011 | ● Vizualizări: 52
Porneste in goana dupa aur, descopera indiciile si castiga!     concurs + zoom
Galerie foto (2)

Pregateste-te de o aventura pe cinste!

Impreuna cu Discovery Channel te invitam la concurs si te premiem cu un Treasure-Hunt pentru tine si inca 3 prieteni.

Descopera incercarile prin care trec cautatorii de aur din noua emisiune Discovery - Goana dupa aur: Alaska, difuzata in fiecare marti la ora 22.00 - si invata din experientele lor! Cauta indiciile din concurs si poti fi unul din cei doi castigatori care pleaca in cautarea comorii.

Cum participi:

1. ca sa iei parte la goana dupa aur, trebuie sa te abonezi la newsletter-ul zilnic Descopera.ro (daca nu esti deja abonat)
2. urmatorul pas este sa cauti cuvintele - indiciu despre "Goana dupa aur", care vor aparea in fiecare zi in newsletter-ul Descopera.ro
3. aduna toate cuvintele-indiciu si foloseste-le pentru a ne raspunde la intrebarea de concurs: "Ce te-ar determina sa renunti la tot ce ai si sa pleci in cautare de aur?"
4. trimite-ne raspunsul tau printr-un comentariu (in josul paginii)
5. ai grija ca raspunsul tau sa cuprinda toate cuvintele-indiciu, sa fie sincer, realist si cat mai original pentru ca sa te desemnam castigator

Fii pe faza, concursul va avea 2 etape. Poti participa la fiecare in parte sau la ambele, pentru mai multe sanse de castig.

• Etapa 1:
- in perioada 6-10 aprilie descopera zilnic cuvintele-indiciu din newsletter
- pe 11 si 12 aprilie ai timp sa formulezi raspunsul la intrebarea de concurs cu indiciile pe care le-ai gasit si sa ni-l trimiti prin comentariu la concurs
- pe 13 aprilie vom anunta castigatorul etapei de concurs

Castigatorul primei etape este: Gabriel Tudor

• Etapa 2:
- in perioada 13-17 aprilie descopera noi cuvintele-indiciu in newsletter
- pe 18 si 19 aprilie te asteptam sa formulezi raspunsul la intrebarea de concurs cu noile indiciile pe care le-ai gasit in intervalul 13-17 aprilie si sa ni-l trimiti
- pe 20 aprilie vom anunta pe site castigatorul etapei de concurs

Castigatorul etapei numarul 2 este: Popa Raluca Oana

Ce castigi:

Descopera.ro si Discovery Channel vor premia doi dintre participantii la concurs, pe cei mai creativi si mai dornici de aventura dintre ei, cu un Treasure Hunt organizat special pentru castigatori si 3 prieteni ai acestora.

Treasure Hunt-ul ii va provoca la o aventura pe cinste organizata in zona montana a judetului Brasov. Castigatorii si prietenii lor vor avea asigurat transportul din Bucuresti pana la locatia evenimentului si masa si vor avea parte de o zi plina de adrenalina si surprize.

Participa acum la concurs.

Aboneaza-te la Newsletterul Descopera.ro!

Citeste mai multe despre noul program Goana după Aur: Alaska, ce va fi difuzat pe Discovery Channel in fiecare marti, de la ora 22.00, cu premiera duminica, 10 aprilie de la ora 18.00.


Citeste regulamentul concursului

Tag-uri: concurs