Prima pagină Timp Liber

Hot sites (martie)

Redactia Descopera.ro | 03.09.2007 | ● Vizualizări: 187
Hot sites (martie)     Hot sites (martie) + zoom
Galerie foto (3)

Descopera.ro recomanda: Calatorii spre culmile succesului, Timpul: mod vesel de utilizare, Masinile nu mor singure

Calatorii spre culmile succesului
Spectaculos in limitele bunului-gust este http://journey.wsj.com, un remarcabil izvor de inspiratie pentru cei care vor sa reuseasca in viata. Subintitulat Every Journey Needs a Story (Fiecare calatorie are nevoie de o poveste), site-ul arunca o privire (calda) spre vietile unor celebritati (Tiki Barber, Kenneth Cole, Jake Burton, Sheryl Crow, Oscar de la Hoya, Alice Waters, Steven Levitt s.a.) aratand, printr-un excurs biografic cu focalizari pe momentele semnificative, cum au ajuns in varful piramidei din domeniul profesional pe care si l-au ales. Intotdeauna cu un mic si dezinteresat sprijin din partea Wall Street Journal, ziarul marilor afaceri de succes. Altfel spus: „Every Journey Needs a Journal“.

Timpul: mod vesel de utilizare
Daca in site-ul de mai sus era vorba despre moartea aceea dureroasa, cu miros dulceag-otravitor, dincolo de care nu mai exista nici o urma de speranta, in www.killsometime.com lucrurile stau cu totul altfel. Aici aflam, intr-o maniera inofensiva, ba chiar am indrazni sa-i spunem constructiva, cum sa omoram o entitate oricum ireparabila: timpul. Intr-o maniera nesangeroasa, pe baza de joculete, flash cartoons, scurte filme, iluzii optice, glume. Daca timpul moare, dar nu se preda, incercati sectiunea Free Stuff! Asta daca va lasa administratorul de retea.

Masinile nu mor singure
Chiar daca www.wreckedexotics.com isi trambiteaza vocatia pedagogica, e limpede ca alcatuitorii dar si fanii lui depun ofrande bogate pe altarul magistrului Sade. Este vorba despre o impresionanta colectie de fotografii (circa 6.000) care infatiseaza masini exotice (e vorba, de fapt, despre masini scumpe sau, cum li se mai zice, „masini de fite“, de la Ferrari, la Lamborghini, Lexus sau Porsche) facute praf dupa un accident, daca se poate cat mai grav. Nu intereseaza (slava Domnului!) si ranile sau pierderile de vieti omenesti, ci doar icoana sfaramata a automobilului de lux. In termeni de bani: cam 250.000 USD dusi, violent, iremediabil, pe apa Sambetei.