Prima pagină Timp Liber

Hot sites (septembrie)

Redactia Descopera.ro | 09.06.2007 | ● Vizualizări: 366

10 afro­di­siace nebune, 10 legi demente pri­vind sexul si infor­matii despre toate destinatiile la care vizitatorii au de gand sa ajunga.

Inapoi la lume date
De la Stiinta & Natura si Barbati & Femei, la Gadgeturi, Tehnologie sau Entertain­ment, www.thedigitalbeat.com/ 10about.html va ofera cate 10 vesti pen­tru fiecare tema pusa in discutie, infor­matii de care n-ati auzit vreo­data (10 you’ve never heard of). Un site doldora de bizarerii simpa­tice: 10 afro­di­siace nebune, 10 legi demente pri­vind sexul (de pilda, in Alabama, textul zice ca incalci legea „daca seduci o femeie casta prin intermediul ispi­tirii, deceptiei, artelor, magulirii sau pro­misiunii de a te casatori cu ea“), 10 transformersi, aidoma celor din filmul produs de Spielberg insa din viata de zi cu zi (top insotit de filme) sau, daca va amu­za, 10 jocuri crazy-cool.

Pe urmele lui Corto
O informatie pentru H.-R. Patapievici (daca e sa ne luam dupa confesiunile din Zbor in bataia sagetii) si pentru alti nostalgici ai benzilor desenate de sorginte franceza: de ceva vreme functioneaza http://193.251.82.94/pif-collection, un site care reinvie colectia revistei-cult Pif Vaillant. Cei care strang aici tot „universul Pif de pe web“ ne arata coperti ale unor numere speciale, ne propun ilustratii fai­moase si ne detaliaza biografia autori­lor, de la Kline, Goddard, Jacques Nicolau, Moallic, Jannick, Toger Lécureux, la… Hugo Pratt, legendarul parinte al celui mai faimos, misterios si metafizic personaj de BD al tuturor timpurilor, Corto Maltese.

Drumurile noastre toate
Expert in calatorii de peste 50 de ani, Frommer’s a deschis site-ul www.frommers.com, care ofera infor­matii despre toate destinatiile la care vizitatorii au de gand sa ajunga. Este o metoda ideala de a va planifica vacanta, dar si un ghid dinamic pentru navigat in serile lungi de iarna. Ne-am repezit, ca intotdeauna cand descoperim o astfel de adresa ce poarta semnatura unor experti, sa verificam, cu ura, exactitatea informatiilor. Am accesat destinatia „Bucharest“ si am aflat ca, de departe, cel mai important monument care se cade vizitat este Palatul Cotroceni.