Prima pagină Timp Liber

Hot sites (septembrie)

descopera@mpg.ro 09.07.2006 | ● Vizualizări: 32
Hot sites (septembrie)     Hot sites (septembrie) + zoom
Galerie foto (3)

Vezi online informatii despre Cinema, imbraca-l pe Kevin si invata istorie pana in antichitate.

Cinema, cinema
www.joblo.com face o figura aparte. Nu atat prin temele abordate (ar fi si greu), cat prin maniera prietenoasa a stilului recenziilor. Daca vreti sa aflati ce se petrece intr-un film a carui premiera abia a avut loc sau intr-unul care va aparea pe piata in curand, veti avea surpriza sa descoperiti niste comentarii taios de exacte, apropiate de gustul publicului larg, iar nu de acela atos si pretentios al criticilor. Printre rubricile care merita vizitate se numara cea de box-office, cea dedicata cartilor si interviurilor cu celebritati, cea referitoare la ultimele DVD-uri aparute in standuri.

Cainele moare de drum lung…
www.dresskevin.com este un site care va ingaduie sa-l imbracati pe Kevin. Cum cine-i Kevin? Un cetatean din Hoboken, New Jersey, care, desi sta la doi pasi de Big Apple, se plictiseste peste masura. Intr-atata incat, dandu-si seama, cu intelepciunea maturitatii, ca nu stie cum sa se imbrace si ca, in preajma anumitor evenimente, a trebuit sa recurga la sfatul celor din jur, s-a hotarat sa apeleze la internet. Prin urmare, omul si-a pozat intreaga garderoba (tricouri, chiloti, pantaloni, pantofi, camasi, paltoane, costume etc.) si i-a rugat pe cei care, din intamplare, nimeresc pe site-ul lui sa voteze, responsabil, pentru cea mai fericita combinatie.

Istoria prin ochii celor care au trait-o
De data asta, o adresa ce trebuie consultata cu maxima seriozitate: www.eyewitnesstohistory.com/ index.html Este o enciclopedie de istorie, cuprinzatoare si atenta la detalii, care coboara pe firul timpului pana in Antichitate. Imagini copios etalate in fiecare pagina, cronologii, pagini de arhiva si documente, segmente istorice depanate pe-ndelete. Din pacate, nu exista un index alfabetic, asa incat, daca doriti sa va focalizati atentia asupra unui anumit eveniment, trebuie sa tatonati: in primul rand, trebuie fixata epoca (grosso modo), iar apoi parcursa intreaga lista de fapte istorice grupate de catre webmaster sub acel indicativ temporal.