Prima pagină Timp Liber

Best of (octombrie)

Redactia Descopera.ro | 10.06.2006 | ● Vizualizări: 26
Best of (octombrie)     Best of (octombrie) + zoom
Galerie foto (1)

Descopera.ro recomanda Best of: Carte, Internet, TV, Film, Muzica.

Carte
A aparut o noua editie a Micului Print de Antoine de Saint Exupéry. Ce este „fierbinte“ in aceasta stire? Aparent, nimic: cartea cunoaste sute de editii in fiecare an, fiind, potrivit anchetelor, unul dintre cele mai citite volume din lume, dupa Biblie. Si atunci? Ei bine, anul acesta se implinesc 60 de ani de la aparitia primei editii in Franta.

Internet
Daca vreti sa aflati ce-si poate face omul cu mana lui, e bine sa aruncati o privire peste www.diynetwork.com, un site dedicat bricolajului la scara mica, medie sau mare, mergand de la diverse gadgeturi amuzante, pana la gradinarit si la constructia de masini si case. In sectiunea DIY Kits, sunt oferite solutii rapide si usor de aplicat pentru diferitele dumneavoastra proiecte constructive.


TV
Postul francez M6 a programat o noua emisiune in format de 60 de minute, al carei star va fi doctorul Michel Cohen. Sunteti ceea ce mancati ne va invata cum sa distingem obisnuintele alimentare care ne pastreaza sanatosi de acelea care ne degradeaza starea de sanatate si ne predispun la boala. Sau, altfel spus, cum sa scapam fara probleme de relele obiceiuri pe care le-am acumulat.

Film
Snakes on a Plane este exact ceea ce anunta titlul. Misiunea agentului special Neville Flynn (Samuel L. Jackson) este simpla: trebuie sa escorteze un martor esential intr-un avion ce leaga Hawaii de Los Angeles. Hotarat ca martorul sa nu ajunga vreodata in sala tribunalului, criminalul da drumul la bordul avionului unor serpi veninosi.

Muzica
Socotit de multi ca fiind inventatorul stilului salsa muffin (un amestec picant de salsa si de reggae), Bruno (Sergent) Garcia se intoarce pe piata muzicala cu Mascaras, al cincilea sau album, dupa trei ani de reculeasa tacere, intrerupti doar de un best-of. Artistul francez de origine spaniola ramane la fel de amuzant si antrenant ca pana acum.

Tag-uri: Carte | Internet | TV | Film | Muzica