Prima pagină Timp Liber

Hot sites (octombrie)

Redactia Descopera.ro | 10.06.2006 | ● Vizualizări: 15

Pe langa o colectie de trairi de culoarea fumului si a nostalgliei si cea mai importanta sursa necomerciala pentru posesori, colectionari si entuziasti ai produselor Omega, pe siteurile urmatoare puteti afla, prin abonament, cum a ajuns Romania... saraca

Dont’t Cry for Me...
Am vazut nenumarate site-uri excentrice, organizate in jurul unei teme minore, mici cat un ombilic, dar rezonand de sensuri universale precum buricul lumii. Acesta (www.ruinedmusic.com) duce spre perfectiune ideea de fleac gigantic, prin antologarea rabdurie a tuturor povestilor triste, dramatice, tragice, hohotitoare ale celor care nu mai pot asculta o anume melodie sau nu mai pot privi un videoclip muzical pentru ca le aminteste irepresibil de ex-prietenul sau ex-prietena. Tema este, prin urmare, un fel de „post-breakup song ruination“, o colectie de trairi care, atunci cand nu sunt negre, au culoarea fumului si a nostalgiei.

Time Is Money!
www.chronocentric.com este, potrivit propriei declaratii, cea mai importanta sursa necomerciala de pe web pentru posesori, colectionari si entuziasti ai produselor Omega, dar si ai altor nobile marci de ceasuri de mana. Util atat rafinatilor, cat si celor cu bani, acest ghid pentru ceasuri de mana este unul de initiere in misterele marcilor si un „mod de folosire“ in extenso, pentru toate categoriile de mecanisme.

Pentru francofani
www.ehmelhm.hachette-multimedia.fr/infos/accueil este doar una dintre portitele de acces la generoasa (ca dimensiuni) Enciclopedie Hachette, o arie informativa practic nelimitata pentru abonati si rezonabila – catre inutilizabila – pentru cei care o vor consulta gratuit. Ne-am grabit sa aflam cate ceva despre Romania si, din goana calului fara abonament, am dat peste un manunchi de informatii primare privind vecinatatile noastre dragi, numarul de kilometri patrati, limba oficiala. In rest, un eseu de doua fraze despre cat de latini si de ortodocsi sunt romanii, precum si despre cat de amarati au ajuns pentru ca au fost izolati intr-o mare slava. La final, suntem instiintati ca Romania este o tara saraca si ca, daca vrem sa stim mai multe despre saracia ei, trebuie sa ne abonam la Hachette.
Tag-uri: trairi | omega | enciclopedie