Cărţi cu preţuri reduse între 20 şi 70%, la Bookfest Cluj

06 09. 2019, 11:00

Adrian Baciu, asistent relaţii publice din partea Asociaţiei Editorilor din România, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că la salonul de carte de la Cluj-Napoca sunt prezente 18 edituri din toată ţara care oferă peste 10.000 de titluri.

„Cele mai importante edituri vor aduce în faţa publicului Salonului de carte Bookfest de la Cluj-Napoca o ofertă importantă şi variată de carte şi materiale educaţionale, cu reduceri substanţiale, care ajung la unele titluri şi la 70%, faţă de preţul de copertă. Reducerile încep de la 20%, iar unele edituri au şi promoţii de 2+1 la cărţile de ştiinţă, toate acestea ca soluţii de atragere a cititorilor. La Bookfest Cluj-Napoca sunt prezente 18 edituri din toată ţara care oferă peste 10.000 de titluri de carte”, a spus Baciu.

Potrivit acestuia, printre noile titluri recomandate se află romanul „Serotonină”, cea mai recentă operă a autorului francez Michel Houellebecq, publicată în Franţa pe 4 ianuarie 2019, şi care a atins în trei luni vânzări de peste 500.000 de exemplare. De asemenea, cititorii găsesc şi volumele „Radiografia unei mârşăvii judiciare”, de Traian Berbeceanu, poliţistul din Alba angajat în lupta împotriva crimei organizate din România, dar şi „Bohemian Rhapsody – Adevărata biografie a lui Freddie Mercury”, de Lesley Ann Jones, jurnalistă de muzică rock premiată şi apropiată de formaţia Queen.

„Librăria Usborne Bookstore a adus cărţi în limba engleză pentru copiii de toate vârstele, oferta incluzând cărţi senzoriale pentru bebeluşi, cărţi muzicale, cărţi de pictat cu apă, cărţi de colorat, cu stickere, cărţi cu clapete şi interactive, puzzle-uri, cărţi de tip scrie-şterge”, a mai spus Adrian Baciu.

Salonul de Carte Bookfest Cluj Napoca se desfăşoară în perioada 5 – 8 septembrie, la Centrul de cultură Urbană Cluj-Napoca. Intrarea la Bookfest este liberă.