Michael Keaton ar putea relua rolul Batman după 28 de ani

25 06. 2020, 15:00
Sursa foto: Youtube

Michael Keaton ar putea relua rolul Batman, după 28 de ani. Noul film ar putea fi începutul unei serii. Batman a fost creat acum 81 de ani şi este interpretat în prezent de Robert Pattinson.

Un nou Batman ar putea sosi în curând pe marile ecrane.

Veteranul Michael Keaton, care l-a interpretat în filmele regizate de Tim Burton, este în discuţii pentru a-şi relua rolul, în „The Flash”, de Andy Muschietti.

De ce a renunțat Michael Keaton la Batman în urmă cu 28 de ani

Actorul de 68 de ani a renunţat la personaj acum 28 de ani, după ce Joel Schumacher a fost desemnat ca regizor. Iar, dacă negocierile se vor finaliza, acesta ar putea fi începutul unei serii de filme din universul DC Comics.

Celebru ca actor de comedie, Michael Keaton a fost o alegere surprinzătoare pentru rolul principal din „Batman”, lansat în 1989. Totuşi, producţia s-a dovedit a fi un succes, motiv pentru care Keaton a apărut şi în „Batman Returns”.

Actorul care îl joacă acum pe Batman

Ulterior a încercat să se distanţeze de rol şi chiar s-a autoironizat în filmul „Birdman”, unde a jucat un actor devenit celebru pentru roluri de supereroi.

Partitura i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, informează Mediafax.

În ceea ce priveşte franciza „Batman”, noile filme îl au ca actor principal pe Robert Pattinson, celebru pentru rolul său în seria „Twilight”.

Batman a fost creat în urmă cu 81 de ani şi a mai fost interpretat de actori precum Adam West, George Clooney, Christian Bale şi Ben Affleck.