Un robot submarin care îl caută pe Nessie, celebrul monstrul din Loch Nessa, a făcut o descoperire surpriză – VIDEO

25 04. 2016, 17:30
Un robot submarin de înaltă tehnologie care efectua cercetări în Loch Ness din Scoţia a descoperit macheta folosită într-un film cu Sherlock Holmes.
 
În loc să găsească monstrul din Loch Ness, drona a descoperit o machetă a unui monstru de nouă metri, folosită în filmul realizat în 1970 „Viaţa privată a lui Sherlock Holmes”.
 
 
Fără să fie descurajaţi, entuziaştii căutători care dirijează robotul îşi vor continua cercetările timp de două săptămâni pentru a descoperi orice dovadă care ar putea proba existenţa lui „Nessie”, după cum a fost botezat.
 
Cercetările, efectuate de compania norvegiană Kongsberg Maritime, sunt cele mai amănunţite efectuate până în prezent. Prima relatare scrisă despre monstrul din Loch Ness datează din secolul al VI-lea.
 
Cea mai cunoscută fotografie al lui Nessie a fost făcută în 1934 şi în ea se poate vedea un cap cu un gât lung ieşind din apă.
 
 
60 de ani mai târziu s-a descoperit că a fost o vorba de un impostor care a folosit o machetă a unui monstru marin ataşată de un submarin jucărie.
 
Sursa: Rador

Vă recomandăm şi aceste rticole: 

”Motivele pentru care să NU vizitezi România”. Reclama FRUMOASĂ pe care o face o publicaţie străină – FOTO