Apocalipsa a fost amânată! Care este ”cea mai importantă dată a secolului”

02 10. 2017, 09:18

Lumea nu s-a sfârşit pe 23 septembrie, aşa cum a prezis David Meade, iar în prezent el afirmă că s-a întâmplat exact ceea ce el se aştepta. Conform Orlandosentinel, bărbatul a declarat că 15 octombrie 2017  ar putea reprezenta începutul distrugerii umanităţii. 

Este ”cea mai importantă dată a secolului sau a mileniului,” scrie Meade. Acţiunea va începe pe această dată, susţine el, când Pământul va intra într-o perioadă de suferinţă de şapte ani, o credinţă evanghelică care susţine că pe parcursul a şapte ani vor avea loc evenimente catastrofale. ”Aşteptaţi până la mijlocul lunii octombrie şi nu veţi fi dezamăgiţi,” scria Meade înainte de a începe să-şi promoveze cartea, care ar conţine toate detaliile. 

Meade a devenit cunoscut în mediul online după ce a susţinut că planeta Nibiru se află pe o traiectorie directă către Pământ. Atunci când planeta se va apropia de Pământ la sfârşitul anului, Meade susţine că vor avea loc cutremure, erupţii vulcanice şi valuri catastrofale. 

NASA a transmis în cadrul unei declaraţii oficiale că este vorba despre o farsă. ”Planeta Nibiru nu există, aşadar nu va avea loc nicio coliziune.”

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O nouă apocalipsă a fost prezisă de adepţii teoriilor conspiraţiei, pentru luna aceasta. ”Stelele nu-şi vor mai arăta lumina. Soarele va fi întunecat, iar Luna nu va mai lumina Pământul”
 
Apocalipsa la dată fixă: 16 martie 2880. Ce s-ar întâmpla atunci?
 
AVERTISMENT dur: Sfârşitul lumii ar putea deveni realitate în viitorul apropiat. Cele trei teorii ale APOCALIPSEI
 
Se anunţă, din nou, sfârşitul lumii. Adepţii teoriei spun că este mult mai aproape decât se aşteaptă oricine