Cum să conservi tatuajele persoanei iubite decedate. Metoda ingenioasă – FOTO

20 05. 2019, 16:00

Femeia a povestit cum idea a pornit în fapt de la dorinţa soţului ei decedat de a i se prezerva cumva tatuajele după ce va muri. „Iubea să vadă cerneala pe pielea altor oameni, se îndrăgostea de asta”, a continua Cheryl care deţine în present un studio de tatuaje.

Chris Wenzel, soţul acesteia, a murit toamna trecută din cauza unui infarct după o lungă luptă o boala – colită ulcerativă. Însă acesta şi-a exprimat dorinţa de a i se prezerva tatuajele după moarte.

Se pare că bărbatul fusese întotdeauna fascinate de corpurile prezervate şi alte artefacte asemănătoare, deci dorinţa lui nu a părut tocmai ciudată.

Ulterior, Chris a descoperit un studio de tatuaje în Cleveland, Ohio, care în prezent colaborează cu casele funerare din SUA, Canada şi Marea Britanie pentru a conserva tatuajele celor care au murit, drept o amintire pentru cei care i-au iubit.

Potrivit declaraţiilor acestora, procesul nu a fost unul uşor deoarece prezervarea ţesutului trebuia să aibă rezultate pe o perioadă mult mai îndelungată, astfel au încercat mai multe tehnici care, după aproape doi ani, au condus la variant cea mai bună de prezervare.

Continuarea în Gândul!