Actor celebru din filmul ”Hobbitul”, filmat în timp ce dansa gol puşcă ”Haka” la Sarmizegetusa

01 06. 2019, 08:29

Actorul, care a jucat în filmele ”The Hobbit: The Battle of the Five Armies” şi ”The Hobbit: The Desolation of Smaug”, a intrat dezbrăcat în templul mare circular din situl UNESCO şi a început să danseze Haka, un dans-ritual al populaţiei maori din Noua Zeelandă. El a fost văzut de agenţii de pază şi oprit la scurt timp, scrie glasul-hd.ro, citat de Mediafax.

Înainte de a apărea imaginile cu el dezbrăcat pe internet, actorul a  postat o fotografie cu el la Sarmizegetusa pe Instagram.

”Acesta este templul antic al Daciei. Dacii au ocupat acest oraş din munţi până când romanii au venit şi l-au distrus complet, eliminând din istorie imaginile şi cultura Daciei. La sud, acelaşi lucru li s-a întâmplat şi Tracilor. Acest loc are o rezonanţă spirituală aparte.(…) Îmi cer scuze faţă de paznicii care au fost alarmaţi când am izbucnit în Haka, pentru a uni sau poate pentru a reuni spiritul Maori cu Dacii”, este mesajul actorului pe contul său de Instagram.

Potrivit sursei citate, în incinta sitului nu erau alţi turişti atunci când actorul a început să danseze dezbrăcat. Videoclipul cu actorul Manu Bennett poate fi urmărit AICI. Atenţie, imaginile conţin nuditate!