Sute de mii de prezervative uzate au fost reambalate pentru a fi vândute din nou

25 09. 2020, 00:05
Sursa foto: Unsplash

Autorităţile vietnameze au descoperit peste 300.000 de prezervative uzate care ar fi fost reciclate pentru a fi vândute din nou. Acestea erau reambalate într-o unitate de producție din sudul provinciei Binh Duong. Prezervativele au fost confiscate de polițiști.

Peste 300.000 de prezervative uzate erau reambalate pentru a fi vândute Lucrătorii au fost angajaţi pentru a curăţa şi usca prezervativele înainte de a le remodela cu dildo-uri din lemn de dimensiuni diferite, susţin rapoartele locale.

Curăţa, usca şi sorta prezervativele

Operaţiunea avea loc în sudul provinciei Binh Duong şi a fost oprită de poliţie pe 19 septembrie. Proprietarul, Pham Thi Thanh Ngoc, în vârstă de 33 de ani, a declarat Poliţiei că primea prezervativele uzate o dată pe lună de la o persoană necunoscută, relatează Metro.

Rolul său era de a curăţa, usca şi sorta prezervativele înainte de a le face să pară din nou „proaspete” pentru clienţi, potrivit site-ului de ştiri VN Explorer.

Nu este clar câte prezervative reciclate au fost deja vândute

Directorul provincial de management al pieţei, Tran Van Tung, a declarat că prezervativele au fost confiscate pentru a fi utilizate ca probe, dar vor fi eliminate imediat după. Ofiţerul guvernamental a spus că „prezervativele sunt clasificate ca articole medicale, aşa că vom analiza mai multe legi pe care le-a încălcat proprietarul”, scrie Mediafax.

Poliţia a găsit aproape 324.000 de prezervative uzate, echivalentul a 360 de kilograme. Nu este clar câte prezervative reciclate au fost deja vândute. Rapoartele susţin că au fost furnizate hotelurilor şi tarabelor din apropiere.