Un cimitir Porsche, descoperit în California. Cui aparțin automobilele?

18 10. 2021, 01:00
Credit foto: Steve Rhodes

Un cimitir Porsche a fost descoperit în California. Descoperirea fotografului Steve Rhodes, realizată în zona deşertică din nord-vestul oraşului Los Angeles, face vâlvă.

Rhodes, după cum a explicat într-o postare publicată pe Facebook, străbătea o zonă deşertică din nord-vestul oraşului Los Angeles, în căutarea unor locaţii pentru serialul TV „Westworld”, produs de HBO, când a dat peste o bucată de pământ pe care erau parcate mai multe Porsche 928.

Maşinile erau deteriorate de soare, de vânt şi de trecerea vremii.

Porsche 928, o maşină produsă între anii 1977 şi 1995

Intrigat, Rhodes l-a întrebat pe proprietarul terenului cui aparţin automobilele, iar bărbatul i-a explicat că un prieten i le-a încredinţat cu ani în urmă şi nu s-a mai întors niciodată să le recupereze. Iar astăzi nu are intenţia de a le vinde, indiferent de ofertele primite.

Ştirea a stârnit interes faţă de modelul 928, care, deşi nu s-a bucurat niciodată de acelaşi succes ca alte modele Porsche, a câştigat recent o nouă strălucire datorită vânzării modelului condus de actorul Tom Cruise în „Risky Business” cu aproape două milioane de dolari, potrivit Mediafax.

Rhodes a avertizat eventualii hoţi că în zonă se poate intra doar printr-o poartă, zona fiind monitorizată de camere video. Porsche 928 a fost o maşină produsă între anii 1977 şi 1995.