Dumitru Constantin Dulcan este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

01 09. 2022, 12:05

Medicul neurolog si psihiatru Dumitru Constantin Dulcan este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 19:00.

Constantin Dulcan este de profesie medic militar, cu specializările neurologie și psihiatrie. A condus secția de neuropsihiatrie a spitalului Militar Central din București, apoi clinica de neurologie, având gradul militar de general de brigadă începând cu 1993.

De asemenea, a fost conferențiar universitar din 1993 și apoi profesor universitar din 1998, a predat la Universitatea „Titu Maiorescu” din București, unde a fost șef al catedrei de neurologie. Este membru al unor societăți științifice naționale și internaționale (Academia Americană de Neurologie, Societatea Europeană de Neurologie, Organizația Internațională de Cercetare a Creierului), precum și președinte al Societății Române de Acupunctură.

Cartea sa „Inteligența materiei” a fost distinsă în 1992 cu premiul Academiei Române pentru filozofie „Vasile Conta”.

Urmărește interviul integral cu Dumitru Constantin Dulcan, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.