Un bărbat din Italia și-a ținut mama moartă în congelator. Ce le-a spus carabinierilor?

26 11. 2022, 00:00
Sursa foto: Shutterstock

Un italian și-a ținut mama moartă în congelator pentru că nu se putea despărți de ea. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că îi era teamă că va fi judecat pentru decesul mamei sale, dar era și traumatizat din cauza morții, pentru că avea o relație profundă cu femeia.

Angelo Bellanova, în vârstă de 55 de ani, fiul femeii de 82 de ani al cărei cadavru a fost găsit în congelator, este cercetat pentru ascundere de cadavru.

Cadavrul Mariei Prudenza Bellanova, în vârstă de 82 de ani, a fost găsit recent într-un congelator din casa ei din Ceglie Messapica, o comună din provincia Brindisi, regiunea Puglia. Femeia ar fi murit din cauze naturale, pe 17 noiembrie.

De ce a pus cadavrul mamei sale în congelator?

Fiul ei, Angelo Bellanova, le-a spus carabinierilor că a pus cadavrul în congelator, după ce l-a vegheat timp de o zi. Apoi, „de teama de a fi judecat pentru moartea mamei sale și din cauza deznădejdii”, a decis să ascundă cadavrul. Nu voia să fie despărțit de mama lui, scrie La Repubblica.

Din interogatoriu a reieșit mama și fiul aveau o relație „profund simbiotică”, astfel că bărbatul a fost „traumatizat” după ce a realizat că femeia a murit.

Bărbatul în vârstă descris ca fiind „taciturn, dar niciodată nepoliticos”

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost descris de martori ca fiind „taciturn, dar niciodată nepoliticos”. Potrivit unor rude, bărbatul a refuzat să le permită să o vadă pe mama lui timp de luni de zile. Marți, poliția a fost alertată de unii membri ai familiei.

În următoarele ore, procurorul ar trebui să ordone o autopsie pentru a stabili dacă moartea a fost naturală și de cât timp a survenit.