Cel mai important incident OZN din Scotia va ajunge pe marile ecrane

07 10. 2009, 12:11

Scotia a reprezentat dintotdeauna un "punct fierbinte" in privinta OZN-urilor si a activitatilor extraterestre. Acum, studiourile DRB Entertainment din Londra spera sa poata rescrie povestea lui Garry Wood si a lui Colin Wright, care sustin ca au fost rapiti de fiinte extraterestre pe cand se indreptau catre satul Tarbax, cu saptesprezece ani in urma.

Calatoria care, in mod normal, ar fi trebuit dureze aproximativ treizeci de minute a luat o turnura neasteptata atunci cand un obiect de forma discoidala s-a abatut asupra soselei libere inaintea lor, in jurul orei 8 P.M., pe cand isi conduceau vehiculul.

Curprins de teama, Garry a incercat sa accelereze pe sub obiect dar in momentul in care a ajuns chiar dedesubtul sau, o lumina a presupusei nave a acoperit masina. Apoi s-au aflat intr-un intuneric total si urmatoarele amintiri le evoca imagini ale masinii care mergea imprastiat pe tot drumul, inainte ca Garry sa o stabilizeze.

Gradual, au inceput sa isi aminteasca fragmente ale noptii, vorbind apoi despre mici creaturi ce ii inconjurau pe cand erau transportati in nava plutitoare unde aveau sa fie examinati.

Malcolm Robinson, investigator paranormal, care s-a ocupat de cazul celor doi si de numeroasele situatii asemanatoare de pe teritoriul Scotiei sustine ca, desi oamenii au tendinta sa rada auzind aceste istorii, unele dintre ele ar putea avea un miez de adevar.

"Multe incidente OZN au explicatii plauzibile, adesea navele considerate de catre martori ca avand factura extraterestra fiind rezultate ale proiectelor militare secrete. Totusi, fie si macar cinci la suta din toate aceste cazuri, sunt inexplicabile si te fac sa crezi ca lucruri reale si foarte misterioase se intampla in ceruri".

Sursa: STV

Citeste articolul zilei - Top 10. Apocalipsa in filme

CITESTE SI: