O bucata de material extraterestru a “aterizat” pe acoperisul unui britanic

18 10. 2009, 00:00

Pensionarul de 75 de ani a auzit un zgomot puternic, inainte de a gasi un obiect de marimea unui mingi de fotbal, care cumva, aterizase in podul sau, prin acoperis. Pentru ca era prea fierbinte, locatarii casei au folosit manusi pentru a o transporta jos. Obiectul greu, de culoare gri inchis, a fost preluat de catre politia Humberside, iar apoi a ajuns in custodia Ministerului Apararii pentru mai multe investigatii.

In urma analizarii obiectului cu continut metalic, expertii au ajuns la concluzia ca acesta este compus din materie spatiala si ca poate proveni de la orice, incepand de la un satelit abandonat pana la o nava extraterestra.

"Dupa ce ne-am consultat cu cei de la Agentia Spatiala Europeana si cu cei de la NASA suntem siguri ca obiectul este cel mai probabil o mostra din materia spatiala, care a orbitat timp de mai bine de 10 ani", declara purtatorul de cuvant Jeff Brock.

"A fost un soc teribil. Daca ar fi aterizat pe strada si ar fi lovit pe cineva, in mod sigur existau victime", sustine bunicul familiei Welton.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI: