Alerta OZN: un politist britanic a identificat extraterestri blonzi intr-un camp

22 10. 2009, 12:51

Sergentul, al carui nume nu a fost dezvaluit, se afla in timpul sau liber atunci cand a observat trei prezente aparent umane miscandu-se printr-un camp din regiunea Silbury Hill. Intrigat de scena, a oprit masina in care se afla si a coborat pentru a cerceta mai atent evenimentul.

Apropiindu-se de liziera campului si de cei trei "oameni" - cu totii mai inalti de 1.80 metri si cu parul blond - a inceput sa sesizeze "un sunet asemanator celui emis de electricitatea statica". Observandu-l pe politist, trio-ul misterios a luat-o la fuga, deplansadu-se cu o viteza pe care martorul a declarat-o nepamanteana.

Intors acasa, in Marlborough, Wiltshire, ofiterul a contactat o echipa de experti in fenomene supranaturale, declarand ca a vazut un OZN. Politia din Wiltshire a refuzat sa comenteze incidentul, sustinand ca este o "problema personala" a politistului implicat si nu o chestiune a departamentului.

Specialistul in problematica cercurilor misterioase din campurile agricole Andrew Russell, care investigheaza bizara marturie a sergentului, a descris momentul observarii astfel: "La inceput, sergentul a crezut ca sunt anchetatori legisti, deoarece erau imbracati in uniforme albe. A oprit masina si s-a apropiat de camp. A inceput sa auda ceva ce i s-a parut asemanator cu sunetul electricitatii statice. A strigat la cele trei personaje, insa ele l-au ignorat. Atunci cand a incercat sa intre in camp, insa, cei trei au privit in sus si au inceput sa fuga cu o viteza uluitoare. A fost de ajuns o clipa in care ofiterul sa ii scape din vedere pentru a disparea".

Bizarul incident s-a petrecut in acest an, pe data de 6 iulie. Politistul sustine ca cele trei prezente misterioase examinau un cerc, aparut in lanul de porumb cu numai cateva zile inainte. Desi nu exista dovezi ale relatarii, Andrew Russel se declara increzator ca ofiterul a avut intr-adevar o experienta ciudata in acea zi, care nu a fost insa explorata suficient.

Sursa: Telegraph

CITESTE SI: