Cel mai paros om din lume se opereaza pentru a deveni star TV

23 10. 2009, 14:29

Yu Zhenhua, in varsta de 32 de ani, din provincia chineza Liaoning, are trupul acoperit de par in proportie de 96%, din cauza unei tulburari hormonale. Inca de la varsa de sapte ani, el a fost distribuit in filme precum "Aventura Micului Baiat Paros" si a avut si o scurta cariera de cantaret.

Cu toate acestea, o incercare recenta a lui Yu de a obtine rolul principal al Regelui Maimuta intr-o adaptare pentru televiziune a clasicului "Calatorie in Vest", s-a terminat in lacrimi pentru el, atunci cand regizorul i-a spus ca nu este suficient de atragator ca sa apara in filmul sau.

"Am crezut ca sunt candidatul ideal, de vreme ce arat ca o maimuta, iar porecla mea este chiar Omul-Maimuta. Dar am ratat castingul pentru ca nu sunt suficient de aratos. De aceea voi suferi o operatie de inlaturare a pilozitatii excesive de pe trupul meu si o interventie de chirurgie plastica pentru a semana mai mult cu o maimuta frumoasa. Astfel, regizorul care m-a refuzat isi va regreta decizia", a declarat tanarul.

Un chirurg plastician, intervievat de China Youth Times, sustine ca Yu ar avea nevoie de interventii majore la ochi, nas si gura. "Regele Maimuta are ochii mari si luminosi. Ai lui Yu sunt mici si li se vede numai o pleoapa. De asemenea, varful nasului sau este foarte mare", declara acesta. Yu Zhenhua crede ca dupa operatie isi va castiga publicul cu "trasaturile lui prietenoase".

Sursa: Telegraph

CITESTE SI: