Bin Laden, cel mai temut ecologist din lume

31 01. 2010, 00:00

Canalul de stiri Al-Jazeera a difuzat o ultima inregistrare audio in care liderul organizatiei teroriste Al-Qaeda iese la rampa cu un nou atac virulent, de data acesta cu o nesteptata tenta ecologista.

"Toate tarile puternic industrializate, in special cele mari, sunt responsabile pentru criza incalzirii globale in care ne aflam", spune bin Laden in mesajul transmis de televiziunea pan-arabe. "Vreau sa trag un semnal de alarma pentru toata lumea vizavi de cei care provoaca schimbarea climatica, deliberat sau nu, si sa spun ceea ce ar trebui sa facem in aceasta privinta. Bush Jr. si Congresul american de dinaintea lui au respins prevederile protocolului de la Kyoto, numai pentru a da satisfactie corporatiilor transnationale", declara bin Laden.

Solutia teroristului pentru stoparea incalzirii globale? "Trebuie sa scapam odata pentru totdeauna de dolarul american, care este instrumental inrobirii tuturor popoarelor. Stiu ca vor fi repercursiuni uriase daca reusim acest lucru, dar aceasta este singura cale sa eliberam omenirea de sclavia Americii si a companiilor sale."


Sursa: YahooGreen

Citeste si Ce mai face Al-Qaeda?