Socant! Distractie sadica la o gradina zoologica din China (VIDEO)

11 02. 2010, 13:43

Atentie, urmeaza imagini si un clip video socante! In aceste zile, oamenii platesc efectiv bani grei pentru a vedea orice. In vreme ce stau confortabil la adapostul masinilor 4x4 sau al autobuzelor, turistii pozeaza si filmeaza scene sadice. Un camion aduce o vitica vie care este efectiv basculata in preajma tigrilor flamanzi. Acestia o prind si o ucid imediat, in aplauzele sau tipetele celor care dau bani pentru a urmari un asemenea spectacol. Surprinzator, printre spectatori se afla si o clasa de copii.



Englezul Chris Gooding, in varsta de 31 de ani, cel care a realizat fotografiile si videoclipul, spune ca aceasta este o distractie obisnuita a parcului natural Siberian Tiger. "Am mers cu autocarele un sfert de ora prin parc, vreme in care am vazut numerosi lei si tigri. Apoi masinile s-au pozitionat in cerc si au oprit. Imediat, au aparut 5 tigri. Animalele au asteptat cuminti sa vina camionul cu vitica, fiind - probabil - obisnuite cu acest eveniment.", declara englezul.



Desi cazul distractiei sadice de la gradina zoologica a ajuns in mass media internationale, iar numeroase organizatii de protectia animalelor s-au aratat oripilate de aceste imagini si au declansat actiuni de protest, autoritatile chineze nu au deschis, deocamdata, nicio ancheta - programul horror continuand nestingherit.

Sursa: freddyo

CITESTE SI: