INCREDIBIL! Cel mai tanar fumator din lume (FOTO/VIDEO)

28 05. 2010, 13:36

Ardi Rizal a ajuns astfel sa fumeze chiar inainte sa invete sa mearga. Drama copilului a inceput pe cand avea doar 1 an si 6 luni. La acea varsta frageda, tatal sau, Mohammad, i-a pus in gura primul chistoc de tigara, amuzat fiind (dupa propriile declaratii) de fascinatia copilului pentru rotocoalele de fum scoase de fumatorii din familie.

"Ardi este, in prezent, total dependent de fumat. Nimic nu-l atrage mai mult decat tigarile. Daca nu primeste niciuna, se infurie si incepe sa urle si sa se loveasca singur cu capul de pereti. Cand il intreb ce are, imi raspunde ca daca nu fumeaza se simte rau si are ameteli", declara mama sa Diana, in varsta de 26 ani.

Ardi fumeaza un singur brand de tigari, iar viciul sau costa familia, circa 6 $ pe zi. Oficialitatile din Indonezia sunt ingrijorate de starea sanatatii copilului si au promis parintilor ca le vor darui o masina, daca acestia vor interzice accesul copilului la tigari.

Cu toate acestea, tatal baiatelului, un pescar din satul Musi Banyuasin, este de alta parere: "Eu cred ca Ardi este foarte sanatos. Nu vad nicio problema daca mai fumeaza. Este mai nervos cateodata, dar asa sunt copii" afirma senin si impacat cu sine, Mohammad.

In prezent, Ardi fumeaza aproximativ 40 de tigari pe zi, spre deliciul vecinilor familiei si al altor curiosi care se strang pentru a-i admira "performantele".

Sursa: The Sun

CITESTE SI :