Vara aceasta innebunesc viespile!

09 08. 2010, 12:03

Zilele toride, temperatura innabusitoare si cresterea numarului zilelor caniculare pe intreaga perioada a verii sunt o adevarata binecuvantare pentru periculoasele insecte in galben si negru. Verile insuportabil de calde pentru noi, oamenii, reprezinta pentru viespi nimic altceva decat imbunatatirea conditiilor necesare imperecherii, precum si cresterea sanselor de supravietuire pentru insectele pe care le vaneaza. Intr-un cuvant, viespile se vor inmulti, vor avea ce sa manance, iar nivelul lor de agresivitate va creste nestingherit pana la cote alarmante.

Din acesta cauza, cei care sufera deja de spheksofobie (adica teama exagerata de viespi) trebuie sa isi aleaga cu mare atentie locul si zona unde isi petrec concediile, dupa cum avertizeaza Savvas Othon, directorul tehnic al companiei Rentokill, specializata in distrugerea cuiburilor si coloniilor de viespi care apar in zonele locuite de oameni din Marea Britanie.

Crezi ca stii totul despre viespi - aceste adevarate creaturi extratrerestre ale lumii insecteleor? Afla aici mai multe!

Sursa: Daily Mail

*

Iti place literatura fantasy si horror? Participa la ultima etapa a concursului Stephen King - Un univers horror!

CITESTE SI: