Chupacabra? 300 de capre au fost macelarite misterios in Mexic

06 09. 2010, 13:04

O parte a misterului legat de aceste sacrificii consta in faptul ca, de fiecare data, s-au gasit cantitati de sange varsat anormal de mici in locurile unde au fost descoperite cadavrele caprelor, motiv care a si indreptatit orientarea suspiciunilor spre un animal necunoscut ori spre Chupacabra.

Acesta din urma, desi este tot mai des mentionat, se incadreaza in categoria creaturilor criptozoologice, un termen ce descrie animale a caror existenta nu a fost confirmata de stiinta, asa cum mai sunt cazurile Monstrului din Loch Ness si al lui Bigfoot.

Marturii ale intalnirilor cu Chipacabra sunt adesea emise dinspre sud-estul Statelor Unite, din Puerto Rico, America Latina si Mexic, animalul fiind catalogat ca un pradator, ce lasa in victimele sale urmele unor rani prin intepare, dupa ce le goleste de sange.

Au fost capturare, de-a lungul vremii, chiar si cateva exemplare de mamifere cu aspect ciudat care au fost stigmatizate cu titulatura de Chupacabra, dar mult specialisti sunt de parere ca acestea nu sunt decat cazuri de coioti hibrizi, lucru dovedit si de testele ADN. Intre timp, insa, locuitori ai zonelor rurale din Mexic formeaza grupuri de veghe, care monitorizeaza orice posibila activitate a lui Chupacabra in comunitatile lor.

Sursa: AOL

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: