Litera oferă gratuit dicţionarul Englez – Român pentru iPhone!

28 09. 2010, 05:00

Dicţionarul EN - RO este o aplicaţie pentru iPhone, disponibilă gratuit în AppStore. Aplicaţia funcţionează offline şi întruneşte funcţiile de bază ale unui dicţionar electronic: căutare şi listare alfabetică. Simplitatea aplicaţiei oferă utilizatorului o experienţă plăcută prin încărcarea rapidă şi accesul uşor la definiţia căutată.

Prezenta ediţie cuprinde un număr de 30.000 de cuvinte şi expresii din limbajul uzual şi din diferite domenii de specialitate, vizând atât palierul limbii cotidiene, cât şi pe cel al limbii literare. Acest produs a fost deja descărcat în întreaga lume, pe teritoriul a 44 de ţări precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Franţa, Australia, Japonia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Norvegia, Brazilia, Noua Zeelandă, Qatar, Letonia şi, bineînţeles, România.

Aplicaţia Dicţionar EN - RO a fost timp de 2 luni în Top 25 aplicaţii gratuite şi în permanenţă s-a aflat în Top 3 aplicaţii gratuite din categoria "Refference" în AppStore. În acest moment aplicaţia este instalată în peste 12.000 de dispozitive iPhone. Este prima aplicaţie care apare în AppStore la căutarea "dicţionar" şi este prima sugestie pe care o oferă Apple în momentul introducerii cuvântului "dicţionar" în câmpul de căutare.