Din nou, un OZN inchide spatiul aerian chinez

06 10. 2010, 12:49

Uluiti, oficialii declara ca nava neidentificata s-a apropiat si a incercuit o data aeroportul inainte de a disparea brusc. Trei zboruri dinspre orasele chineze Beijing si Shanghai au fost redirectionate spre alte aeroporturi, din apropiere.

Evenimentul reprezinta al treilea fenomen misterios OZN din acest an, in urma caruia cursele aeriene din China au avut de suferit. Xiashan, din provincia Zheijang, a fost inchis pentru mai multe zile, in luna iulie, dupa ce "o lumina stralucitoare de forma ciudata" a fost observata in apropiere. Un alt episod panicard a fost raportat, tot in vara, la Hong Kong.

Acest ultim caz de OZN a fost identificat pe radare de controlorii de trafic din capitala Mongoliei Interioare, Hoot. Insa nu l-au putut contacta prin radio, fapt ce i-a determinat sa ii avertizeze imediat pe cei din Bootee. Aeroportul de aici a fost inchis, prin urmare, timp de o ora. Autoritatile chineze au refuzat sa comenteze evenimentele, dar unii experti sunt de parere ca cele trei aparitii ciudate ar putea fi dovada existentei unor noi nave militare chineze.

Sursa: TheSun

Descopera lumea in care traiesti: