Samsung a stabilit data lansării următorului smartphone vârf de gamă

09 07. 2020, 09:18
Sursa foto: Unsplash

Samsung urmează să își prezinte următorul smartphone vârf de gamă pe 5 august, iar rapoartele media spun că va fi vorba de Galaxy Note 20, relatează CNBC.

Compania sud-coreeană dezvăluie, de obicei, noua versiune a seriei sale Galaxy Note în cadrul evenimentului „Galaxy Unpacked” din august. Ediția din acest an va fi virtuală, din cauza pandemiei.

Compania a lansat deja un video promoțional.

Un raport media de la începutul acestui an avansa ideea că ar putea fi prezentat un alt smartphone pliabil, numit Galaxy Z Fold 2. Acesta ar fi succesorul lui Galaxy Fold Samsung lansat anul trecut, care a avut probleme tehnice la lansare.

Livrările de smartphone-uri la nivel mondial au scăzut cu 11,7%

Este un moment dificil pentru producătorii care lansează telefoane, din cauza pandemiei, care a obligat țările din întreaga lume să adopte restricții de circulație și a provocat daune economice masive.

Livrările de smartphone-uri la nivel mondial au scăzut cu 11,7% an de an, în primul trimestru al anului 2020, cea mai mare scădere anuală, potrivit IDC. Firma de cercetare de piață se așteaptă ca livrările să scadă cu 11,9% în acest an, transmite Mediafax.

Galaxy S20 Lite ar putea fi lansat sub numele de S20 Fan Edition

De asemenea, pregătită de ceva timp, versiunea Lite a modelului Galaxy S20 pare că va avea debutul oficial în luna octombrie, după modelul premium Galaxy Note 20 (așteptat pe 5 august) și modelul Galaxy Fold 2 (septembrie).

Deocamdată se știu puține lucruri despre succesorul modelului S10 Lite, care a debutat la începutul acestui an. Aparent, nici măcar denumirea S20 Lite nu este bătută în cuie, o altă variantă fiind Galaxy S20 Pen Edition, nume care să lege noul smartphone de seria Galaxy Note, implicând totodată prezența accesoriului S-Pen. Speculațiile vorbesc și despre numele “S20 Fan Edition”, descriind o variantă Galaxy S20 cu preț ceva mai accesibil, oferită în nuanțe de culoare precum Prism Blue, Prism White, Prism Violet și Prism Light Violet.