Un urs relaxat devine viral între utilizatorii Reddit: Imaginile zen care fac înconjurul Internetului – GALERIE FOTO

04 05. 2016, 15:00

Unii urşi chiar ştiu ce înseamnă viaţa.

Un urs de la Grădina Zoologică din Berlin ştie cum să profite de soarele unei dimineţi calde. Cea mai stresată persoană şi-ar găsi liniştea şi seninătatea doar privindu-l cât de relaxat şi meditativ este.

Ipostaza relaxată şi detaşată a ursului i-a inspirat pe experţii Photoshop de pe Reddit să îi ofere magnificului animal omagiul pe care îl merită, precizează mashable.com.

Mai mult, utilizatorii Reddit s-au îngrămădit să scrie cuvinte apreciative faţă de starea meditativă a ursului de la grădina zoologică din Berlin: „Are un Chi puternic”, a scris utilizatorul supranumit ewoksareevil. Alţii au scris: „Este prea tare!”, sau „All it needs is some bear girls/ N-are nevoie decât de nişte ursoaice!” (joc de cuvinte între „bear girls/ ursoaice” şi numele renumitul aventurier, prezentator de televiziune şi explorator britanicBear Grylls). Jocurile de cuvinte ale utilizatorilor Reddit au fost inspirate şi de fotografii inedite: „Captain Abearica” (aluzie la eroul din filmul „Captain America”).

Utilizatoarea SophieOfTarth a scris la rândul său: „Întâi a fost Laika căţelul, apoi Vladimir ursul „, adăugând o fotografie prelucrată în Photoshop cu primul animal trimis în spaţiu de sovietici, care a orbitat în jurul Pământului.

Un alt utilizator a excalamat: „Cel mai bun exemplu de ce iubesc Reddit. Merci ;)”.

Sursa: Mediafax