Soldaţii modificaţi genetic ar putea fi mult mai periculoşi decât ”o bombă nucleară”

25 10. 2017, 00:05

Putin a discutat în cadrul unui festival din Soci despre pericolele modificării codului genetic şi consecinţele care ar putea surveni. ”Un singur om ar putea avea oportunitatea de a pătrunde în codul genetic creat fie de natură sau după cum spun oamenii religioşi de către Dumnezeu. O mulţime de consecinţe ar putea apărea. Ar putea fi creat un om care ar lupta fără frică, regret sau durere,” a declarat Putin. 

Conform Mail Online, Putin a afirmat că ar putea fi mai periculoasă decât o bombă nucleară. El a sugerat că liderii mondiali ar trebui să realizeze o listă cu reglementări stricte pentru prevenirea creării unor astfel de soldaţi ucigaşi. 

Avertismentele sale au fost prezentate la o săptămână după ce el a declarat că roboţii cu inteligenţă artificială într-o bună zi ”ne vor mânca”. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

Profilul bărbatului de care sunt cel mai atrase femeile. ​Nu sunt oameni de afaceri şi nici pompieri
 
Eroii români morţi la Stalingrad au fost reînhumaţi de Armată în cutii de carton, majoritatea fără tricolor. ”A fost o atmosferă încărcată de semnificaţiile faptelor de arme şi de spiritul de jertfă”
 
S-a alăturat armatei de la 17 ani şi a ucis peste 250 de soldaţi germani. Iată 10 dintre cele mai puternice rusoaice din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial
 
Un fost militar american şi-a pierdut toate membrele în războiul din Afganistan, însă drama prin care a trecut nu l-a oprit să-şi trăiască viaţa