Pele, o legendă a fotbalului mondial, a murit. Mesajul transmis de Gheorghe Hagi

30 12. 2022, 00:23
Foto: Profimedia

Celebrul fotbalist Pele a murit la vârsta de 82 de ani. Legendarul jucător era internat având probleme grave de sănătate.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pelé, a murit joi la vârsta de 82 de ani. El este considerat regele brazilian al fotbalului, după ce a câștigat un număr record de trei Cupe Mondiale. De asemenea, este considerat a fi cel mai mare jucător din toate timpurile.

Pelé primea tratament pentru cancer de colon din 2021. A fost spitalizat de mai multe ori și luna trecută a revenit în spital din cauza mai multor afecțiuni.

Mesajul transmis de Gheorghe Hagi

Pelé a murit la un spital din Brazilia fiind înconjurat de familie.

Gheorghe Hagi, considerat „Regele” fotbalului românesc a transmis un mesaj de condoleanțe la moartea celui mai mare fotbalist din lume, Pelé. Un geniu a plecat dintre noi, a spus Hagi.

Mesajul a fost transmis pe rețelele de socializare.

„Odihnește-te în pace, Pele!”

„Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani. Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toți cei apropiați lui, dar și către toți iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente. Un geniu a plecat astăzi dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia și World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihnește-te în pace, Pele!”, a scris Hagi pe o rețea de socializare online.

Numeroși fotbaliști celebri, lideri de instituții și politicieni de rang înalt au transmis mesaje după moartea celebrului Pelé. Messi, Ronaldo, Mbappé, Infantino și Macron sunt printre cei care au transmis primele mesaje pe rețelele de socializare.