Cămașa care l-a făcut sex-simbol pe Colin Firth, vândută la licitație. Prețul a depășit toate așteptările!

07 03. 2024, 09:00
Sursa foto: Profimedia

Cămașa albă de in purtată de Colin Firth în scena lacului din „Mândrie și Prejudecată” (1995) s-a vândut la licitație pentru 31.700 de dolari. Prețul a depășit de două ori estimarea inițială. Cămașa l-a transformat pe Firth într-un sex-simbol.

Un cumpărător misterios a cheltuit peste 31.000 de dolari pe cămașă la o licitație organizată marți, anunță Business Insider.

Cămașa purtată de Colin Firth în rolul simpaticului domn Darcy în scena de pe lac din adaptarea din 1995 a romanului lui Jane Austen a fost unul dintre cele 69 de costume scoase la licitație la Londra. Alte articole notabile includ rochia „Cenușăreasa” a lui Drew Barrymore din „Ever After” și costumul lui Johnny Depp din „Finding Neverland”. Însă cămașa a fost cel mai „tare” articol din vânzare, a declarat un reprezentant al casei de licitații Kerry Taylor pentru Business Insider.

Momentul cu Colin Firth nu a făcut parte din scenariul original al filmului

Kerry Taylor a prezis că această cămașă se va vinde cu o sumă cuprinsă între 7.000 de lire sterline (aproximativ 8.900 de dolari) și 10.000 de lire sterline (aproximativ 12.700 de dolari). Dar s-a vândut marți seară pentru 25.000 de lire sterline, adică 31.700 de dolari – mai mult decât dublu față de suma estimată.

Designerul cămășii, Dinah Collin, a declarat că „momentul cămășii ude” a lui Firth nu a făcut parte din scenariul original al filmului „Mândrie și prejudecată”.