Actorul de 33 de ani care ar putea fi noul James Bond

21 03. 2024, 02:00
Sursa foto: Shutterstock

Actorul englez Aaron Taylor-Johnson a fost ales să fie următorul James Bond, anunță surse din domeniul cinematografiei. Actorul în vârstă de 33 de ani încă nu a acceptat oferta. Totuși, anunțul ar putea fi făcut în curând, mai ales că se pregătește un nou film din seria Bond.

Potrivit unor surse citate de Sky News, Aaron Taylor-Johnson ar putea fi următorul James Bond. Faimos pentru filmele Kick-Ass, Captain America: The Winter Soldier și Avengers: Age Of Ultron, actorul englez în vârstă de 33 de ani a spus anterior că zvonurile care îl leagă de James Bond sunt „încântătoare și minunate”.

Totuși, se pare că englezul încă nu a acceptat rolul în mod oficial. Marele anunț ar putea fi făcut peste câteva zile, mai susțin sursele. Producătorul seriei James Bond pregătește deja un nou film, în prezent lucrându-se la scenariu.

Idris Elba, aproape să fie noul James Bond

Dacă va accepta oferta, Taylor-Johnson i-ar urma pe Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig în rolul celebru.

Și actorul Idris Elba a fost aproape de a primi rolul. În septembrie, anul trecut, el a refuzat susținând că discuțiile „dezgustătoare” despre rasa sa l-au dezamăgit.