Un IT-ist a creat o aplicaţie care îi răspunde automat la mesaje primite de la iubită

18 06. 2019, 08:29

Li Kaixiang, care este dezvoltator de software pentru un gigant al internetului din China, spune că de multe ori era prea ocupat la serviciu şi nu avea timp să răspundă la mesajele zilnice pe care i le trimiteza iubita, dar, de asemenea, că nu voia să o rănească ignorând-o. Aşadar, i-a venit ideea să creeze un program special care să răspundă mesajelor în numele lui, potrivit Gândul.

Chiar a postat câteva screenshoturi (n. r. capturi de ecran) în care se pot vedea conversaţii cu iubita lui, pe WeChat, şi se poate vedea că software-ul a făcut o treabă destul de bună.

De asemenea, bărbatul a menţionat că în prima zi în care a pus în funcţionare programul a schimbat un număr de 300 de mesaje cu iubita lui.

Într-una dintre conversaţiile postate online, iubita lui Li pare că suspectează ceva adresându-i întrebări precum: „Cum faci asta?” şi „De ce răspunzi atât de repede?”.

Însă nu se ştie dacă femeia a fost informată în legătură cu programul sau nu, relatează Oddity Central.

În timp ce unii i-au lăudat ideea, alţii au considerat-o cam imorală.

„Ai grijă, iubita ta s-ar putea îndrăgosti de robot”, a scris unul dintre utilizatorii platformei chinezeşti Weibo.

Probabil că popularitatea din mediul online l-a determinat pe Li să îşi şteargă contul pe care postase informaţiile despre aplicaţie, astfel încât iubita lui să nu afle. Nu se ştie.