Home » Lumea digitală » Realitate virtuală, roboţi, video gaming şi tehnologii spectaculoase la iCEE.fest: UPGRADE 100

Realitate virtuală, roboţi, video gaming şi tehnologii spectaculoase la iCEE.fest: UPGRADE 100

Realitate virtuală, roboţi, video gaming şi tehnologii spectaculoase la iCEE.fest: UPGRADE 100
Publicat: 10.06.2019
De la e-health, la blockchain şi impactul social media în democraţie sau comerţ, realitate virtuală, gaming şi tehnologii revoluţionare, agenda finală a festivalului iCEE.fest: UPGRADE 100 festivalul transformăBucureştiul în Capitala Europeană a Internetului şi Tehnologiei, joi şi vineri.

Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 180 de experţi independenţi în transformările provocate de internet şi tehnologie precum şi giganţi globali ai industriei digitale.

”Azi e ultima şansă să nu rataţi un eveniment major pentru industria de digital şi tehnologie din Europa Centrală şi de Est, care are loc zilele acestea, joi şi vineri, la Bucureşti”, anunţă organizatorii, citaţi de Mediafax.

Mai sunt doar 24 de ore în care se pot face rezervări online, agenda actualizată a evenimentului fiind publicată de organizatori pe site-ul oficial şi în noua aplicaţie de networking a festivalului (disponibilă şi celor care nu au un bilet).

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 oferă celor peste 3.000 de participanţi de anul acesta, veniţi din peste 10 ţări, două scene principale si patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business.

Joi, 13 iunie, prima zi de festival

Scena principală UPGRADE 1 prezintă, în prima zi, subiecte ce ţin de tendinţele în marcom şi media digitală pentru 2019 si 2020, de la companii precum Verizon Media, The Telegraph, Google, LinkedIn, Accenture si alte mari companii şi agenţii, dar şi prezentări speciale susţinute de vedete ale industriei, printre care se numără fostul CEO al XPRIZE, Marcus Shingles, David JP Phillips – autorul celebrei cărţi „Death by Powerpoint”, psihologul Paul Marsden sau cunoscutul creativ Myles Lord (The Service Plan).

Un moment special, de ultimă oră, este dedicat impactului pe care intrarea Facebook în jocul crypto-monedelor, eveniment anunţat pentru săptămâna viitoare, este analizat de un expert în domeniu, Aviv Lichtigstein, 101 Blockchains.

Seara, scena principală e dedicată industriei de video gaming şi de prezentarea lui Matthew Santoro, un youtuber american cu peste 6 milioane de abonaţi.

Scena principală UPGRADE 2 este dedicată în prima zi, zonei mai tehnice – AI, Robotică, tehnologii de marketing si e-commerce – , moderator fiind chiar un robot pe nume 3-5CU (adică, Escu).

Este locul în care prezintă companii precum UiPath, Thales, Google, Salesforce, iCrossing si alţii, iar seara este dedicată trainerilor si experţilor din e-commerce, cu speakeri cunoscuţi precum Morgens Moller (Sleeknote) sau John Ekman (Conversationista).

Un moment aparte pe această scenă va fi prezentarea agentului FBI în cybersecurity Dean Kinsman, o premieră pentru evenimentele de acest tip din regiune.

Pe scenele specializate, FOCUS 1 este rezervată în întregime, în prima zi, de Google şi Youtube, FOCUS 2 este dedicată impactului tehnologiei si al blockchain în industria financiar-bancară, FOCUS 3 găzduieşte workshopuri cu spekeri vedetă precum Faris şi Rosie Yakob (Genius Steals), John Ekman (Convesationista) sau Ben Kaplan (PR Hacker), iar FOCUS 4 analizează impactul Internetului în politică, guvernare şi democraţie.

Vineri, 14 iunie, a doua zi de festival

Scena principală UPGRADE 1 deschide ziua a 2-a a manifestării, cu vedeta ediţiei din acest an, co-fondatorul „Singularity University”, Salim Ismail, care va susţine o prezentare amplă, urmată de un interviu live, întrebări din public şi lansarea cărţii ”Organizaţii Exponenţiale” în limba română.

Va urma o sesiune intensă cu experţi în transformare digitală precum Ashley Benigno (Fjord, agenţie de inovaţie cumpărată de Accenture) sau celebrul futurolog Matthew Griffin (311 Institute).

După amiaza şi seara sunt dedicate agenţiilor premiate internaţional pentru ideile lor creative precum şi experimentelor VR/AR şi de realitate mixtă, cu nume importante porning de la Jungle Creations, MullenLowe Profero, TBWA, Unit9, WildBytes, PwC (care, inedit, va vorbi despre VR/AR) dar si Youtube.

Scena principală UPGRADE 2 este dedicată, în a doua zi, startupurilor şi investitorilor în tehnologie. De la povestea de succes UiPath, la traineri specializaţi în creştere exponenţială, continuând cu oferta fondurilor de investiţii si a marilor corporaţii care doresc să atragă talente, până la demo days si concursul care pune în joc o investiţie de 50.000 de euro, oferită de GapMinder.

Startupurile au, în aceeaşi zi, încă o scenă specializată: FOCUS 4, unde vor afla cum pot finanţa idei din sistemul de fonduri europene şi alte informaţii preţioase.

Celelalte scene specializate din ziua a 2-a de festival – vineri, 14 iunie – sunt dedicate trainingurilor Facebook (FOCUS 1 si FOCUS 3), LinkedIn (FOCUS 3), e-health si medicină (FOCUS 2) şi producătorilor de conţinut şi publisherilor (FOCUS 1).

Şi în acest an, atmosfera la iCEE.fest: UPGRADE 100 va fi întreţinută de celebrul comediant şi actor britanic Jeff Leach, devenit parte din brandul festivalului.

Agenda finală este aici. Domeniile variate acoperite în acest an (11 la număr) şi toţi experţii participanţi se pot studia în detaliu aici, pe site-ul UPGRADE100.com.

Vânzarea online a biletelor se va suspenda marţi, 11 iunie, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Grand Cinema & More din Bucuresti joi si vineri, 13 si 14 iunie, pentru al 8-lea an consecutiv, cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy şi a altor susţinători.

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, îşi schimbă numele şi vine cu un nou concept, începând din acest an: UPGRADE 100.

Peste 130 de experţi în digital şi tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu dar si speakeri profesionisti din domeniul transformării digitale vor fi prezenţi în România, în 13 şi 14 iunie, festivalul aşteptând peste 4.000 de participanţi (dintre care aproape o treime din afara ţării), anunţă organizatorii.

iCEE.fest: Upgrade 100 pregăteşte pentru ediţia din 2019 an 11 linii de conţinut distincte. Unor linii ca disruptive innovation, advertising & marcom, creativity & VR/AR experiential, ecommerce & retail, digtal content & adtech, fintech & emoney, ehealth & medtech, tech & democracy, startups & investments, li se adaugă noi teme, ca AI & robotics şi video gaming & entertainment.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase