PornHub oferă acces gratuit utilizatorilor în perioada carantinei de coronavirus

26 03. 2020, 01:03
Lesbianismul era considerat o problemă medicală produsă de două boli. Prima se baza pe credinţele grecilor conform cărora lipsa sexului ar fi cauzat o acumulare în pântecele femeilor. Tratamentul implica obţinerea unui orgasm deseori realizat de o moaşă.

PornHub, cel mai mare site de clipuri video pentru adulţi din lume, a anunţat că va oferi acces gratuit pentru 30 de zile la abonamentele Premium, o măsură care se alătură campaniei globale pentru a convinge publicul să rămână în cază pe perioada pandemiei COVID-19. Tot ce trebuie să faci pentru a înscrie un cont premium pe PornHub este să accesezi pagina dedicată, să bifezi o căsuţă şi să introduci o adresă de e-mail şi o parolă. Fără card de credit.

Cu ocazia acestei campanii, PornHub îşi schimbă logo-ul în „StayhomeHub” şi necesită din partea utilizatorilor bifarea uneia dintre cele două căsuţe. Fie promiţi că te izolezi la domiciliu din proprie iniţiativă pentru a primi Pornhub Premium pe gratis, fie promiţi să respecţi regulile de igienă şi menţinerea distanţei pe stradă.

Apoi, ai opţiunea de a înscrie un cont cu un nume de utilizator, o adresă de e-mail şi o parolă.

Citeşte continuarea pe Go4it!