Un crocodil a ucis un pastor în timpul unei procesiuni de botezare a 80 de persoane

07 06. 2018, 08:35

Pastorul Docho Eshete a fost prins de către crocodil la scurt timp după începerea procesiunii de botezare a 80 de persoane. Conform Independent, ceremonia a avut loc pe malul lacului Abaya din sudul Etiopiei

„A botezat prima persoană şi apoi a trecut la a doua. Din senin un crocodil a ieşit din apă şi l-a prins pe pastor”, a declarat localnicul Ketema Kairo. Conform martorilor, pastorul a fost muşcat de picioare, spate şi mâini. În timp ce grupul de oameni îl privea şocat, pescarii ar fi încercat să-l salveze. Cu ajutorul plaselor au reuşit să recupereze corpul neînsufleţit al bărbatului de 43 de ani, în timp ce crocodilul a scăpat. 

Lacul Abaya este al doilea ca mărime din Etiopia ce conţine o populaţie mare de crocodili. Reptila ce l-a ucis pe pastor ar fi putut fi din specia crocodilului de Nil. Această specie poate ajunge la şase metri lungime şi aproximativ o tonă, greutate. Unele estimări sugerează că specia este responsabilă pentru peste 300 de atacuri asupra oamenilor ce au loc în Africa anual. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

7 MITURI despre animale care sunt, de fapt, reale. Cum plângi „cu lacrimi de crocodil”
 
Descoperire: crocodilii sunt rude apropiate ale păsărilor! Atunci de ce arată atât de diferit de acestea?
 
Crocodilii au organe de simţ care nu seamănă cu nimic altceva din lumea vertebratelor
 
Tribul Seminole doreste resuscitarea trantelor cu aligatori (FOTO)