Home » Cultură » Top 10 cele mai căutate obiective turistice – FOTO

Top 10 cele mai căutate obiective turistice – FOTO

Top 10 cele mai căutate obiective turistice – FOTO
Publicat: 23.05.2016
Potrivit topului realizat de United Nations World Tourism Organization,Franţa este ţara de pe glob care atrage cei mai mulţi turişti.

De asemenea, o serie considerabilă de chestionare aplicate celor care călătoresc prin lume, clasează Parisul între primele cinci cele mai iubite oraşe. Totuşi, potrivit unui clasament al celor mai apeciate peisaje, realizat de TripAdvisor, Franţa nu este reprezentată.

Cea mai recentă listă publicată de cei de la TripAdvisor, arată că cele mai impresionante peisaje şi obiective turistice din punctul de vedere al turiştilor nu sunt deloc cele la care majoritatea s-ar aştepta. În topul lor nu vom găsi Statuia Libertăţii sau Turnul Eiffel. Nici măcar Marele Zid Chinezesc sau Opera din Sydney nu se numără printre cele mai apreciate locuri de vizitat. 

Reprezentanţii TripAdvisor au explicat într-o conferinţă de presă că acest clasament a fost făcut în urma analizei asupra comentariilor şi aprecierilor turiştilor înregistrate pe site-ul TripAdvisor. 

Vezi în GÂNDUL care sunt cele mai apreciate obiective turistice!

Vă mai recomandăm şi: Frumoasa şi totodată înfricoşătoarea insulă Poveglia. Peste 160.000 de oameni şi-au găsit sfârşitul aici – GALERIE FOTO + VIDEO

                                              Murud-Janjira, fortăreaţa indiană pe care portughezii şi britanicii nu au reuşit să o cucerească – FOTO

                                              Top 19 cele mai romantice oraşe din Europa – FOTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase