Echipa redacțională

IOANA SCHOLLER (Redactor-şef). Email: [email protected]

Ioana s-a alăturat echipei Descopera.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură.
Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și Globalizare, în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicare, Universitatea din București.

ȘTEFAN TREPĂDUȘ (Redactor). Email: [email protected]

Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro.

MIHAELA HORCHIDAN (Redactor). Email: [email protected]

Mihaela și-a finalizat studiile la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, având experiență în presa online și radio.

Curiozitatea, dorința de a afla cât mai multe și pasiunea pentru istorie, ştiinţă şi natură au condus-o către Descopera.ro

VLAD CONSTANTIN VOINEA (Redactor). Email: [email protected]

Vlad a făcut parte din echipa site-ului Descoperă.ro între februarie și august 2022, fiind pasionat de subiecte asociate cu știința, tehnologia, istoria și geopolitica.

Vlad este specializat în managementul crizelor si prevenirea conflictelor, fiind absolvent al Universității Naționale de Apărare „Carol I”. Mai mult, pasiunea pentru aspectele ce țin de riscurile asociate fake news s-a concretizat în absolvirea unui curs de specializare în comunicare strategică și combaterea dezinformării la Universitatea Rey Juan Carlos, Spania.