Home » Cultură » Care sunt cei mai bine plătiţi actori ai serialelor de televiziune

Care sunt cei mai bine plătiţi actori ai serialelor de televiziune

Care sunt cei mai bine plătiţi actori ai serialelor de televiziune
Publicat: 27.08.2017
Creşterea consumului serialelor de televiziune şi apariţia unor noi producători precum Netflix sau Amazon au generat o creştere impresionantă a veniturilor pentru vedele care apar în producţiile TV.

Robert De Niro, Kevin Spacey sau Anthony Hopkins se numără printre actorii cu cele mai mari venituri, câştigând sute de mii de dolari pentru fiecare episod din serialele TV, însă nici protagoniştii Game of Thrones nu câştigă mai puţin, se arată într-un raport al Variety, citat de The Independent.

Robert De Niro este primul în top, câştigând circa 775.000 de dolari pentru fiecare apariţie. El este urmat de către Kevin Spacey şi Anthony Hopkins, care câştigă 500.000 de dolari, respectiv 300.000 de dolari pe episod. Topul este completat de către Kevin Kostner, pentru ”Yellowstone” (Paramount) şi Kevin Spacey, pentru ”House of Cards” (Netflix), ambii câştigând jumătate de milion de dolari pentru fiecare episod. Starurile din Game of Thrones (HBO), Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harrington şi Lena Headey câştigă şi ele circa 500.000 de dolari pe episod. Anthony Hopkins se află în acest clasament, cu încasări de 300.000 de dolari pe episod, pentru serialul ”Westworld”, difuzat de HBO, aceeaşi sumă fiind încasată de Jason Bateman şi Laura Linney (”Ozark”, Netflix), precum şi Kiefer Sutherland (”Designated Survivor”, ABC) şi James Spader (”The Blacklist”, NBC), scrie Mediafax.

La categoria ”reality, news, prezentatori”, clasamentul este condus de Ellen DeGeneres, cu un salariu anual estimat la 50 de milioane de dolari pentru show-ul ei. Şi Katy Perry intră în acest top, cu un salariu anual de 25 de milioane de dolari pentru ”American Idol” (ABC). Jimmy Fallon câştigă anual 16 milioane de dolari pentru emisiunea ”The Tonight Show” (NBC), cu un milion de dolari mai mult decât Stephen Colbert (”The Late Show”, CBS) şi Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live, ABC).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase