Home » Cultură » Neamţul care a renunţat la cariera de director într-un lanţ de retail internaţional pentru a picta în România – GALERIE FOTO

Neamţul care a renunţat la cariera de director într-un lanţ de retail internaţional pentru a picta în România – GALERIE FOTO

Publicat: 15.05.2018
Artistul german Marcel Thiele a deschis o nouă expoziţie în România, iar lucrările sunt expuse până în 20 mai.
Vernisajul expoziţiei de pictură a artistului german Marcel Thiele a avut loc în 10 mai, la Galeria Alexandra’s din Piaţa Amzei, Bucureşti.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Printre invitaţii vernisajului s-au numărat oameni de cultură precum Tudor Octavian, jurnalişti, artistul-fotograf Taimas Ahangari, venit de la Köln special pentru vernisaj, şi o serie de artişti din lumea muzicii, precum Dan Bittman şi Iulian Vrabete de la Holograf, DJ Wanda, Adda şi Adrian Naidin.

Marcel Thiele cu Dan Bittman/ Credit foto: Taimas Ahangari

În urmă cu patru ani, Marcel Thiele a pus stop carierei lui internaţionale de corporatist – director al unui mare lanţ de retail- şi s-a mutat la Bucureşti pentru a picta. 

În doar 4 ani de când locuieşte în România, a pictat deja peste 500 lucrări, cei doi artişti de referinţă care i-au influenţat stilul fiind Gerhard Richter şi Jackson Pollock.
 
Lucrările lui Marcel Thiele pot fi vizitate la Expoziţia de la Galeria Alexandras, până pe 20 mai, de luni până vineri între orele 11-19, şi sâmbăta între 11-14.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase