Home » D:News » Bautura din urina de vaca va revolutiona piata racoritoarelor din India

Bautura din urina de vaca va revolutiona piata racoritoarelor din India

Bautura din urina de vaca va revolutiona piata racoritoarelor din India
Publicat: 13.02.2009
O grupare hindusa radicala, cunoscuta pentru opozitia sa fata de importurile “corupatoare” de obiceiuri, alimente si bauturi occidentale, intentioneaza sa lanseze pe piata o noua bautura racoritoare alcatuita din urina de vaca, animal considerat sacru pe intreg teritoriul Indiei.

Rashtriya Swayamasevak Sangh, sau Corpul Voluntarilor Nationali, a declarat ca bautura din urina de vaca este in prezent supusa unor teste de laborator care vor dura intre 2-3 luni.

Aroma viitoarei bauturi de senzatie nu este inca cunoscuta, dar organizatia ne asigura ca urina produsa natural de vacile sfinte va fi amestecata cu extracte de aloe vera si coacaze, astfel incat sa serveasa drept leac pentru afectiuni precum diabetul si cancerul. Multi hindusi traditionalisti, considera ca urina de vaca are proprietati medicinale, in consecinta o consuma proaspata in cadrul festivalurilor religioase. Organizatia care intentionaeza printre altele consolidarea unei majoritati hinduse in India, inca nu a stabilit numele si pretul bauturii.

“Chiar si medicina occidentala a descoperit ca urina de vaca este un medicament pentru nu mai putin de 70-80 boli incurabile”, afirma Om Prakash conducatorul Departamentului pentru Protectia Vacilor din cadrul RSS. Acesta bautura va fi folositoare intregii lumi , nu doar locuitorilor Indiei, deja avem comenzi din Occident, declara acesta.

Organizatia in cauza a purtat in trecut campanii violente in scopul importurilor de bauturi straine precum Pepsi si Coca Cola, pe care le considera daunatoare pentru sanatatea umana, cat si un mijloc de propanganta al imperialismului occidental. Rashtriya Swayamasevak Sangh, a fost temporar interzisa in India, dupa ce radicalii sai au distrus o moschee in anul 1992. Organizatia se bucura de sprijinul a numerosi politicieni radicali hindusi, printre care membrii partidului Shriv Sena care militeaza pentru interzicerea Valentaine’s Day.

Sursa : Reuters
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase