Home » D:News » Ea este cea mai urata pisica din lume

Ea este cea mai urata pisica din lume

Publicat: 04.03.2009
Pisoiul in cauza a fost denumit Ugly Bat Boy de catre stapanul sau, medicul veterinar Stephen Basset din New Hampshire, Marea Britanie. In varsta de 8 ani, mica felina domestica a reusit sa smulga simpatia lumii intregi dupa ce imaginile sale au facut inconjurul planetei.

Ugly Bad Boy a deventi mascota cabinetului veterinar din Exter, New Hampshire, in mare parte datorita imaginii sale. Batranul motan a “chelit” la propriu, medicii veterinari nereusind sa diagnosticheze cu exactitate cauza afectiunii care l-a lasat fara blana pe aproape tot corpul cu exceptia gatului, pieptului si abdomenului, unde ciudatata felina prezinta o mantie stranie.

“Pacientii si angajatii cabinetului veterinar, precum si persoanele straine care intra in cladire raman stupefiati cand il zaresc, multi se tem instinctual de el, consideradu-l fie o faptura a diavolului, fie un animal cu puteri hipnotizatoare. Evident ambele supozitii sunt false si denota ignoranta oamenilor. In realitate Ugly Bad Boy este un pisoi afectuos si bland cu oricine. Pe cat il considera oamenii de urat, pe atat este de tandru si jucaus. In cei 8 ani de viata, motanul nostru nu a zgariat pe nimeni nici macar o singura data”, declara Christine Hartnett, medic veterinar in cadrul clincii din Exeter.

Sursa : Netorama

CITESTE SI :

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase