Home » D:News » Un baietel de 6 ani, mai inteligent decat Einstein

Un baietel de 6 ani, mai inteligent decat Einstein

Un baietel de 6 ani, mai inteligent decat Einstein
Publicat: 19.03.2009
Pranav Veera, in varsta de 6 ani, este – teoretic – mai inteligent decat Albert Eisntein. Pustiul are un IQ de 176, in timp ce Einstein avea doar 160. Statistic, doar o persoana dintr-un milion beneficiaza de un asemnea IQ.

Pranav poate recita numele tuturor presedintilor americani in ordinea instalarii lor, este capabil sa numere fara nicio greseala pana la un milion, face calcule matematice complicate, accesibile numai adolescentilor de liceu, spune dintr-o suflare alfabetul in ordine inversa si termina toate jocurile video Wii pe care pune mana – preferatele sale – in mai putin de 2 zile. De asemenea, unul dintre exercitiile cerebrale favorite, pe care Pranav le rezolva in numai 3 secunde, este urmatorul: i se da o data la intamplare, intre prezent si anul 2000, iar pustiul spune cu exactitate ce zi a saptamanii a fost atunci. 

Micul geniu traieste in oraselul Loveland din statul american Ohio si este nascut intr-o familie de intelectuali, emigranti indieni – tatal sau fiind doctorand, iar mama avand doua mastere. Parintii lui Pranav spun ca baietelul are o memorie fotografica colosala, din moment ce retine la perfectie absolut tot ceea ce vede, iar educatoarea de la gradinita a micului geniu declara ca in ciuda faptului ca stie atat de multe, baietelul are o pofta de a invata uluitoare. Cand va creste mare, baietelul isi doreste sa ajunga astronaut.

Sursa: USA Today

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase